fbpx

Garantie

Op een ledjenaam geven wij 1 jaar volledige garantie.

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken.

Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Mocht er na 1 jaar een probleem zijn met uw LedJeNaam neem dan alsnog contact met ons op, meestal kunnen wij een goede oplossing bieden.

 

Retourneren

Wanneer u een product wenst te retourneren dient u er rekening mee te houden dat dit alleen kan bij standaard producten zoals accessoires. Dit zijn producten die niet op maat gemaakt of welke niet gepersonaliseerd zijn. Ook moet het product onbeschadigd retour komen. Neem voorafgaand aan de retourzending altijd eerst even contact met ons op.

Vermeld bij retourzending altijd het bestelnummer!

 

Reclameren

Wij werken er hard aan om kwalitatief uitstekende producten op de markt te zetten, er kan echter altijd iets fout gaan bij ons. Wanneer u een onjuist product heeft ontvangen kunt u bij ons een reclamatie indienen. Maak hier aub wel zo spoedig mogelijk na ontvangst melding van. In overleg zullen we bepalen hoe de fout wordt hersteld. Het kan zijn dat wij u vragen om bewijs (bijvoorbeeld een foto) om te verduidelijken wat het probleem is.

Vermeld bij een reclamatie altijd het bestelnummer en de reden!

De waardering van ledjenaam.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 130 reviews.
0

Je winkelwagen